» Hem/stall besök

Efter att du bokat en tid för kommunikation/konsultation kommer jag på hembesök eller stallbesök till dig. Du och ditt djur får vara ”precis som hemma” medan jag lyssnar till och ställer dina möjliga frågor till djuret. Jag kommer med penna och papper/dator, för att memorera det djuret vill förmedla och för att kunna återge det djuret "sagt" så autentiskt som möjligt till dig. Reservera gärna 2 h av din tid för mitt besök, så att vi i lugn och ro kan gå igenom det djuret "sagt". Det brukar bli en hel del prat efteråt. Du kommer att få en renskriven kopia hemskickad per e-post eller med posten. Jag debiterar 65 €. Vid hem/ stall besök. Ytterom Borgå stad tillkommer 0,45€/km.


» Distans

Ifall du bor på längre avstånd, men endå vill anlita mig för en kommunikation/konsultation är det inget hinder för mig. Det går lika bra att kommunicera på distans. Du skickar mig ett fotografi på ditt djur tillsammans med djurets namn och ålder. Ifall det är något specifikt du vill fråga ditt djur skickar du mig frågor eller ett ”utredningsuppdrag”.( max 5 st frågor så att det blir plats för djuret att kommunicera fritt också). Efter kommunikationen skickar jag dig en renskriven kopia, så att du i lugn och ro kan gå igenom det som djuret har velat förmedla dig. Jag meddelar dig när jag kommunicerat färdigt med ditt djur. Jag debiterar 65 €  för kommunikation på distans .


» Spårning av försvunna djur

Ifall ditt djur har försvunnit är du mer än välkommen att kontakta mig för spårning. Med hjälp av telepatisk djurkommunikation är det möjligt att få kontakt med ditt försvunna djur. Kanske kan hon berätta ifall hon behöver hjälp att hitta hem, har hon blivit infångad eller är hon skadad ? Har hon  gått över till andra sidan ? Bli inte ensam med din oro ! Det kan krävas flere kontakttillfällen med djuret för att utreda var hon ”rör sig”. Jag debiterar 30 euro/ kontakt tillfälle vid ett spårningsuppdrag.